JOENSUUN MOTONET AUTOHUOLTO PALVELUKSESSASI

Autohuolto on nykyään kätevää ja edullista. EU-lainsäädännön myötä  auton omistaja voi itse valita missä huollattaa autonsa ilman, että takuun voimassa pysymiselle aiheutuu minkäänlaista riskiä. Eli meillä voit huollattaa uuden autosi myös sen takuuaikana, teemme huollon valmistajan määräaikaisohjelman mukaisesti ja takuu säilyy autossasi normaalisti. 
Suunnittelemme huoltotarpeen yhdessä kanssasi. Joskus riittää öljynvaihto, joskus on syytä tehdä laajempi huolto. Autosi huoltokirja on tärkeä dokumentti huoltoja määritettäessä. Siitä löydämme tiedon auton todellisille huoltotarpeille, jottei autoa huoltojen osalta laiminlyödä tai toisaalta ylihuolleta. Käytössämme on myös kaikki olemassa olevat sähköiset huoltokirjat.

 

ÖLJYNVAIHTO sisältää moottoriöljyn ja suodattimen vaihdon. Tässä yhteydessä ei nollata auton huoltoarpeen ilmaisinta. Öljynvaihto olisi hyvä tehdä 15-20tuhannen kilometrin välein / yhden vuoden välein. Suomen olosuhteissa öljyn voiteluominaisuudet huononevat tuossa ajassa.

MÄÄRÄAIKAISHUOLTO: auton määräaikaishuolto on suoritettava valmistajan ohjeiden mukaisesti joko huoltovälinäytön tai kilometri/aika -perusteisesti. Tarkasta asia autosi käyttöohje/huoltokirjasta. Tarkastamme määräaikaishuollon yhteydessä mahdollisen jakohihnan vaihtotarpeen ja ilmoitamme siitä sinulle.

VUOSIHUOLTO-ohjelma soveltuu parhaiten takuuajan ohittaneille autoille, joiden vuosittainen ajokilometrimäärä on noin 15 000-20 000. Tällöin ohjelmaan kuuluu pieni vuosihuolto kerran vuodessa, sisältää mm. moottoriöljyn ja suodattimen vaihdon, raitisilmasuodattimen vaihdon, alustan ja jarrujen sekä auton katteiden toiminnan tarkastukset. Laajempi vuosihuolto on syytä tehdä kahden vuoden välein. Se sisältää pienen huollon lisäksi mm. ilman- ja polttoainesuodattimen vaihdon, jarrujen puhdistuksen ja jarrunesteen vaihdon. Tarvittaessa vaihdetaan voimansiirtoöljyt ja sytytystulpat. Tarkastamme vuosihuollon yhteydessä mahdollisen jakohihnan vaihtotarpeen ja ilmoitamme siitä sinulle.

JAKOHIHNAT: jakohihnan vaihto on auton moottorin toiminnan kannalta kriittinen. Huoltovälin ylittäminen voi aiheuttaa moottorivaurion. Käytössämme on laaja valikoima jakohihnan vaihtoon tarvittavia erikoistyökaluja ja meiltä saat autollesi yksilöidyn hinta-arvion jakohihnan vaihtotyölle.

 

Teemme myös katsastustarkastuksia ja pakokaasumittauksia. Meiltä saat myös täydellisen katsastuspalvelun, käymme katsastamassa autosi.

 

Joen Autokulma, Motonet, autokorjaamo joensuu, motonet korjaamo, autohuolto, Land Rover, Range Rover

Soita ja varaa aika!

TERVETULOA Motonet Korjaamoon Joensuussa!

 

 

MOTONET AUTOKORJAAMO JOENSUU, JOEN AUTOKULMA OY, Wahlforssinkatu 2

 

palvelut motonet korjaamo

Teemme henkilö- ja pakettiautojen huolto- ja korjaustöitä. 

Öljynvaihdot, huollot, määräaikaishuollot valmistajan huolto-ohjelman mukaan, jakopään hihnojen vaihdot, jarrutyöt, alustan nivelten vaihdot, katsastustarkastukset, vikadiagnoosit jne.

mototurva

Mototurva

Tekninen vika tai ulosajo, Mototurvan tiepalvelu tulee auttamaan sinua minne tahansa, ympäri vuorokauden. Mototurva-asiakkaana apu on sinulle ilmaista. Maksat vain mahdollisista tarvikkeista (esim. uusi akku tai vaikkapa tuotu polttoaine)

Motonet laskulle

Osamaksu tai lasku

Motonet Korjaamorahoitus tarjoaa sinulle mahdollisuuden hankintojesi maksamiseen helposti ja joustavasti. Osamaksusopimuksen voit tehdä Motonet-korjaamossa heti ostohetkellä, saat ensimmäiset 30 päivää korottomina. Halutessasi voit maksaa vähimmäiserää suurempia lyhennyksiä tai koko luoton ennenaikaisesti ilman lisäkustannuksia.

PALVELUT

AUTOHUOLTO

Autoon tulee aika-ajoin huollon tai korjauksen tarvetta. Nyt huoltaminen on helppoa ja edullista.

AUTON KORJAUS

Teemme kaikki auton ylläpitoon liittyvät korjaukset: Jarrut, pakoputket, iskunvaimentimet, alustan nivelet, pyöränlaakerit, jakopään hihnojen vaihdot, laturit, startit, valot, polttimot jne.

KATSASTUS

Teemme katsastustarkastukset, siihen liittyvät pakokaasumittaukset ja OBD testit. Meiltä saat myös katsastuspalvelun, käymme katsastamassa autosi.

Ilmastointihuolto

Ilmastointihuollossa poistetaan järjestelmään muodostunut kosteus, järjestelmään täytetään oikea määrä kylmäainetta ja lisätään kompressorin voiteluainetta. Näin järjestelmä toimii taas täydellä teholla ja komponenttien käyttöikä pitenee.

Teitä palvelee

Petri Parviainen on autokorjaamon työnjohtaja

Petri Parviainen

Työnjohtaja
044 760 3002

Juha matti

Juha-Matti Mustonen

Työnjohtaja
044 760 3001

Juhani Juutilainen, yrittäjä ja toimitusjohtaja

Juhani Juutilainen

Yrittäjä
044 760 3001

Motonet-korjaamoissa on käytössä Mototurva ja Motonet korjaamon rahoitus

JÄTÄ VIESTI TAI PYYDÄ TARJOUS

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia täyttää