Motonet AUTOKORJAAMO Joensuu

Olemme nykyaikaisin laittein varusteltu kaikkien automerkkien Motonet Autokorjaamo Joensuussa. Meiltä saat henkilö-, paketti- tai  asuntoautollesi huolto- ja korjaustyöt.

Teemme korjauksia polttimon vaihdosta moottorin vaihtoon. 

Käytämme ainoastaan alkuperäistä vastaavia tai alkuperäisiä varaosia. Kun ostat Motonet Autokorjaamosta varaosat ja työn, niin saat molemmille vuoden takuun.

 

Motonet autokorjaamon sisältä kuva, kolme autoa nostureilla korjattavana                                  Juhani Juutilainen autoa tutkimassa Land Rover testerin kanssa

Autokorjaamon hallista                                                                                    Juhani Juutilainen Land Rover -testerin kanssa

 

Jarrut, moottorit, pakoputket, iskunvaimentimet, alustan nivelet, pyöränlaakerit, vikadiagnostiikka, jakopään hihnojen vaihdot, laturit, startit, valot, polttimot jne.

4-pyöräsuuntauslaite, ilmastoinnin huoltolaitteet, pakokaasuanalysaattori.

Erittäin kattavat diagnostiikkalaitteet merkkikohtaisin sovelluksin. Siis laitekanta, joka kattaa kaikki testaukset ja korjaukset niin uusiin kuin vanhempiinkin autoihin.

Teemme katsastustarkastuksia ja pakokaasumittauksia. Meiltä saat myös täydellisen katsastuspalvelun, käymme katsastamassa autosi.

Tilava korjaamomme ja isoillekin autoille mitoitetut nostimet mahdollistavat pakettiautojen ja asuntoautojen korjaukset. Laitekanta on uutta ja nykyaikaista. Testirata sisältää jarrudynamometrin ja iskunvaimennin testerin, josta voidaan tulostaa mittausraportti. 

Toiminnallemme ja erityisesti asiakkaalle merkittävä asia on se, että toimimme Motonetin kanssa samassa rakennuksessa ja läheisessä yhteistyössä. Käytämme pääsääntöisesti Motonetin edullisia ja laadukkaita varaosia; ainoastaan alkuperäistä vastaavia.  Motonetin osavarasto on erittäin kattava. Varaosien nopea saatavuus takaa asiakkaalle nopean ja edullisen korjauksen.

Tervetuloa Joensuun moderniin Motonet Autokorjaamoon!

Ota yhteyttä!

 

auton korjaus, joensuu, asuntoauto, autokorjaamo, motonet, motonet korjaamo

MOTONET AUTOKORJAAMO JOENSUU, JOEN AUTOKULMA OY, Wahlforssinkatu 2

 

palvelut motonet korjaamo

Teemme henkilö- ja pakettiautojen huolto- ja korjaustöitä. 

Öljynvaihdot, huollot, määräaikaishuollot valmistajan huolto-ohjelman mukaan, jakopään hihnojen vaihdot, jarrutyöt, alustan nivelten vaihdot, katsastustarkastukset, vikadiagnoosit jne.

mototurva

Mototurva

Tekninen vika tai ulosajo, Mototurvan tiepalvelu tulee auttamaan sinua minne tahansa, ympäri vuorokauden. Mototurva-asiakkaana apu on sinulle ilmaista. Maksat vain mahdollisista tarvikkeista (esim. uusi akku tai vaikkapa tuotu polttoaine)

Motonet laskulle

Osamaksu tai lasku

Motonet Korjaamorahoitus tarjoaa sinulle mahdollisuuden hankintojesi maksamiseen helposti ja joustavasti. Osamaksusopimuksen voit tehdä Motonet-korjaamossa heti ostohetkellä, saat ensimmäiset 30 päivää korottomina. Halutessasi voit maksaa vähimmäiserää suurempia lyhennyksiä tai koko luoton ennenaikaisesti ilman lisäkustannuksia.

PALVELUT

AUTOHUOLTO

Autoon tulee aika-ajoin huollon tai korjauksen tarvetta. Nyt huoltaminen on helppoa ja edullista.

AUTON KORJAUS

Teemme kaikki auton ylläpitoon liittyvät korjaukset: Jarrut, pakoputket, iskunvaimentimet, alustan nivelet, pyöränlaakerit, jakopään hihnojen vaihdot, laturit, startit, valot, polttimot jne.

KATSASTUS

Teemme katsastustarkastukset, siihen liittyvät pakokaasumittaukset ja OBD testit. Meiltä saat myös katsastuspalvelun, käymme katsastamassa autosi.

Ilmastointihuolto

Ilmastointihuollossa poistetaan järjestelmään muodostunut kosteus, järjestelmään täytetään oikea määrä kylmäainetta ja lisätään kompressorin voiteluainetta. Näin järjestelmä toimii taas täydellä teholla ja komponenttien käyttöikä pitenee.

Teitä palvelee

Petri Parviainen on autokorjaamon työnjohtaja

Petri Parviainen

Työnjohtaja
044 760 3002

Juha matti

Juha-Matti Mustonen

Työnjohtaja
044 760 3001

Juhani Juutilainen, yrittäjä ja toimitusjohtaja

Juhani Juutilainen

Yrittäjä
044 760 3001

Motonet-korjaamoissa on käytössä Mototurva ja Motonet korjaamon rahoitus

JÄTÄ VIESTI TAI PYYDÄ TARJOUS

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia täyttää