Vaihteiston huolto

Auton vaihteistosta huolehtiminen on tärkeää. Vaihteisto kannattaa huollattaa ajoissa.

Vanhentunut öljy aiheuttaa vaihtamishäiriöitä, nykäisyjä ja ennenaikaista laakeroinnin synkronoinnin kulumista.

 

AUTOMAATTI- JA DSG-VAIHTEISTO

Tyypillisiä likaisen öljyn aiheuttamia oireita automaattivaihteistossa ovat esimerkiksi sellaisia, että vaihteisto vaihtaa liian hitaasti/nopeasti tai reagoi muutoin jähmeästi. Vaihteisto saattaa myös pitää kovaa ääntä tai auto voi pysähtyä vaihteen vaihtaessa.

Monessa autossa valmistajan huolto-ohjelmassa ei ole vaihteistolle määriteltyä öljynvaihtoa. Suosittelemme sitä Suomen olosuhteissa tehtäväksi n. 90 000 km välein.

 

MANUAALIVAIHTEISTO

Manuaalivaihteistojen öljynvaihto on Suomen olosuhteissa yhtä tärkeää kuin moottoriöljyn vaihto. Suosittelemme sen vaihtamista n. 60 000 kilometrin välein.

 

KYSY TARJOUS AUTOLLESI!

 

 

palvelut motonet korjaamo

Teemme henkilö- ja pakettiautojen huolto- ja korjaustöitä. 

Öljynvaihdot, huollot, määräaikaishuollot valmistajan huolto-ohjelman mukaan, jakopään hihnojen vaihdot, jarrutyöt, alustan nivelten vaihdot, katsastustarkastukset, vikadiagnoosit jne.

mototurva

Mototurva

Tekninen vika tai ulosajo, Mototurvan tiepalvelu tulee auttamaan sinua minne tahansa, ympäri vuorokauden. Mototurva-asiakkaana apu on sinulle ilmaista. Maksat vain mahdollisista tarvikkeista (esim. uusi akku tai vaikkapa tuotu polttoaine)

Motonet laskulle

Osamaksu tai lasku

Motonet Korjaamorahoitus tarjoaa sinulle mahdollisuuden hankintojesi maksamiseen helposti ja joustavasti. Osamaksusopimuksen voit tehdä Motonet-korjaamossa heti ostohetkellä, saat ensimmäiset 30 päivää korottomina. Halutessasi voit maksaa vähimmäiserää suurempia lyhennyksiä tai koko luoton ennenaikaisesti ilman lisäkustannuksia.

PALVELUT

AUTOHUOLTO

Autoon tulee aika-ajoin huollon tai korjauksen tarvetta. Nyt huoltaminen on helppoa ja edullista.

AUTON KORJAUS

Teemme kaikki auton ylläpitoon liittyvät korjaukset: Jarrut, pakoputket, iskunvaimentimet, alustan nivelet, pyöränlaakerit, jakopään hihnojen vaihdot, laturit, startit, valot, polttimot jne.

KATSASTUS

Teemme katsastustarkastukset, siihen liittyvät pakokaasumittaukset ja OBD testit. Meiltä saat myös katsastuspalvelun, käymme katsastamassa autosi.

Ilmastointihuolto

Ilmastointihuollossa poistetaan järjestelmään muodostunut kosteus, järjestelmään täytetään oikea määrä kylmäainetta ja lisätään kompressorin voiteluainetta. Näin järjestelmä toimii taas täydellä teholla ja komponenttien käyttöikä pitenee.

Teitä palvelee

Petri Parviainen on autokorjaamon työnjohtaja

Petri Parviainen

Työnjohtaja
044 760 3002

Juha matti

Juha-Matti Mustonen

Työnjohtaja
044 760 3001

Juhani Juutilainen, yrittäjä ja toimitusjohtaja

Juhani Juutilainen

Yrittäjä
044 760 3001

Motonet-korjaamoissa on käytössä Mototurva ja Motonet korjaamon rahoitus

JÄTÄ VIESTI TAI PYYDÄ TARJOUS

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia täyttää