TEEMME VIKADIAGNOOSIN ODOTTAESSASI

 

Joskus mittaristoon syttyy häiriöstä ilmoittava merkkivalo. Silloin auton oma järjestelmä on havainnut häiriön ja tallentanut sen vikamuistiin. Tallentunut vika voidaan lukea testerillä ja siten saadaan nopeasti tieto häiriön aiheuttajasta. Meillä on kattava valikoima testauslaitteita, joilla pystymme lukemaan vikamuistit lähes kaikista automerkeistä ja malleista. Teemme vikadiagnoosin myös ilman ajanvarausta.

 

MOOTTORINHÄIRIOVALO kertoo, että auto on havainnut pakokaasupäästöihin vaikuttavan vian. Tämä voi olla merkki satunnaisesta, ohimenevästä viasta tai vika voi aiheuttaa vakavia vaurioita auton toiminnassa. Siksi se on hyvä käydä tarkistuttamassa mahdollisimman pian, etenkin jos auton toiminta tai moottorin käynti tuntuu muuttuneen normaalista.

ABS-MERKKIVALO syttyy, kun auton lukkiutumattomassa jarrujärjestelmässä on havaittu sähköinen vika eikä tämä järjestelmä toimi oikein. Auton hydraulinen jarrujärjestelmä on yleensä tässä tapauksessa vielä kunnossa. Mikäli poljintuntuma ja auton jarrutusvoima tuntuvat normaaleilta, voi auton ajaa meille tutkittavaksi. Jos näin ei ole, on syytä lopettaa autolla ajaminen turvallisuussyistä ja hinauttaa auto korjaamolle.

ESC-MERKKIVALO kertoo luistonhallinnan toiminnasta ja on normaalia, että se vilkkuu silloin kuin järjestelmä toimii ja korjaa kuljettajan tekemiä ajovirheitä. Mikäli valo palaa koko ajan, on järjestelmässä häiriö. Ota tuolloin yhteyttä meihin.

SRS/AIRBAG -MERKKIVALO (Supplementary Restraint System/Airbag) järjestelmä on turvatyynyjen ja automaattisten turvavyökiristimien yhdistelmä, joka suojaa matkustajia törmäystilanteissa. Tämä järjestelmä toimii pienillä räjähdyspanoksilla ja näin ollen sen korjaaminen on sallittu vain koulutuksen saaneiden henkilöiden toimesta. Jos tämä merkkivalo palaa, tule vikadiagnoosiin mahdollisimman pian.

 

Lisätietoja merkkivaloista löydät autosi käyttöohjekirjasta tai ottamalla yhteyttä meihin.

merkkivalot vikadiagnoosi

Merkkivalo syttyy joskus yllättäen ja kaikessa kiireessä. Aja silloin suoraan  Motonet Korjaamolle!

 

 

MOTONET AUTOKORJAAMO JOENSUU, Wahlforssinkatu 2

palvelut motonet korjaamo

Teemme henkilö- ja pakettiautojen huolto- ja korjaustöitä. 

Öljynvaihdot, huollot, määräaikaishuollot valmistajan huolto-ohjelman mukaan, jakopään hihnojen vaihdot, jarrutyöt, alustan nivelten vaihdot, katsastustarkastukset, vikadiagnoosit jne.

mototurva

Mototurva

Tekninen vika tai ulosajo, Mototurvan tiepalvelu tulee auttamaan sinua minne tahansa, ympäri vuorokauden. Mototurva-asiakkaana apu on sinulle ilmaista. Maksat vain mahdollisista tarvikkeista (esim. uusi akku tai vaikkapa tuotu polttoaine)

Motonet laskulle

Osamaksu tai lasku

Motonet Korjaamorahoitus tarjoaa sinulle mahdollisuuden hankintojesi maksamiseen helposti ja joustavasti. Osamaksusopimuksen voit tehdä Motonet-korjaamossa heti ostohetkellä, saat ensimmäiset 30 päivää korottomina. Halutessasi voit maksaa vähimmäiserää suurempia lyhennyksiä tai koko luoton ennenaikaisesti ilman lisäkustannuksia.

PALVELUT

AUTOHUOLTO

Autoon tulee aika-ajoin huollon tai korjauksen tarvetta. Nyt huoltaminen on helppoa ja edullista.

AUTON KORJAUS

Teemme kaikki auton ylläpitoon liittyvät korjaukset: Jarrut, pakoputket, iskunvaimentimet, alustan nivelet, pyöränlaakerit, jakopään hihnojen vaihdot, laturit, startit, valot, polttimot jne.

KATSASTUS

Teemme katsastustarkastukset, siihen liittyvät pakokaasumittaukset ja OBD testit. Meiltä saat myös katsastuspalvelun, käymme katsastamassa autosi.

Ilmastointihuolto

Ilmastointihuollossa poistetaan järjestelmään muodostunut kosteus, järjestelmään täytetään oikea määrä kylmäainetta ja lisätään kompressorin voiteluainetta. Näin järjestelmä toimii taas täydellä teholla ja komponenttien käyttöikä pitenee.

Teitä palvelee

Petri Parviainen on autokorjaamon työnjohtaja

Petri Parviainen

Työnjohtaja
044 760 3002

Juha matti

Juha-Matti Mustonen

Työnjohtaja
044 760 3001

Juhani Juutilainen, yrittäjä ja toimitusjohtaja

Juhani Juutilainen

Yrittäjä
044 760 3001

Motonet-korjaamoissa on käytössä Mototurva ja Motonet korjaamon rahoitus

JÄTÄ VIESTI TAI PYYDÄ TARJOUS

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia täyttää